Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Convivial Church vinner loppet.

Convival Church är ännu segerlös i år efter tre starter men hon var duktig som trea i finalen av Drottning Silvias Pokal på Åby som Activated vann före Conrads Rödluva senast och jag tror hon har bra chans att ta hem segern i detta lilla fält om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera henne en bra löpning.

Convivial Church har inte så många hästar att runda här och gynnas såklart av strykningen av Svante Båths Global Withdrawl och om inte kusken såsar bort loppet så ska hon ses med goda möjligheter här.

Convivial Church tävlade första gången med rycktussar senast och man ändrar inget den här gången så det blir barfota runt om samt en vanlig vagn och ett helstängt huvudlag meddelar man från stall Daniel Redén.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Ready To Roll som kommer med formen på topp vilket tre raka segrar visar men nu hårdnar motståndet en del och även om han står 20 meter bättre till än min vinnare här så tror jag att han får svårt att hålla undan utan får ses främst som ett platsbud.

Ready To Roll har styrkan som vapen så köra på speed är inte aktuell så jag tror att Jan Silvén testar för spets men det är inte säkert han får den och då kan det bli dödens istället.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Intense Boko som har ett fint utgångsläge och kanske kan hålla upp ledningen här men oavsett så kan få en fin resa på innerspår här men jag tror inte det räcker hela vägen för Leif Witasps styrning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Convivial Church
Färjestad lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip