Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Dontlooseallmoney är topp tre i loppet.

Dontlooseallmoney kommer från en fin insats där hon avslutade godkänt via open stretchen till andraplatsen bakom vinnande Sashay My Way efter en löpning i tredje invändigt.

Gången innan det så satt Dontlooseallmoney i femte utvändigt och gick med i ryggar med 800 meter kvar av loppet och i vida spår så spurtade hon in till en delad seger med Sashay My Way via 09,4 sista 700 meterna.

Dontlooseallmoney är snabb ut och skulle Jim Oscarsson som kör hästen lyckas nå ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka långt här men hon kan även bli farlig om hon får gå med i fina ryggar fram till upploppet så oavsett så tror jag hon har bra chans att vara sämst trea i mål här.

Dontlooseallmoney är ett treårigt sto som har startat 12 gånger tidigare. Det har blivit tre vinster och hon har även varit topp tre i 58 % av loppen och jag tror hon har bra chans att förbättra den statistiken ikväll.

Den värsta motståndaren till Dontlooseallmoney anser jag vara nummer 5 Strangerinthenight som höll farten godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Barnacle efter att ha fått trava utan rygg sista 700 meterna senast.

Kan Peter Untersteiner som kör Strangerinthenight servera henne ett bra lopp så kan hon bli att räkna med även här.

En annan motståndare är nummer 1 Global Anarchy som fick ett tufft lopp utvändigt om Mascate Match i den korta E3 finalen senast fast hon höll ändå bra till fjärdeplatsen.

Hon kan öppna snabbt och kanske kan svara ut Dontlooseallmoney i starten fast det kan lika gärna bli vinnarhålet men då kan hon bli farlig med en lucka till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Dontlooseallmoney
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip