Dagens rek är till Örebro lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Dwayne Zet vinner loppet.

Dwayne Zet tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så blev det sedan en lätt seger för tre starter sedan. Det följde Dwayne Zet upp med att leda loppet från start till mål i den efterföljande starten.

Senast så var Dwayne Zet ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni. Där hamnade han helt snett på det från ett risigt utgångsläge och slutade oplacerad så det loppet kan vi glömma.

Dwayne Zet har ett spår lite långt ut på vingen här men han kan öppna fort vid laddning så kommer han till spets smärtfritt så är mycket vunnet. Han är dock inte beroende av ledningen så han kan plocka ner det här motståndet från dödens om det skulle bli aktuellt så oavsett så tycker jag han ska ses med en god segerchans här.

Dwayne Zet har tagit samtliga sina segrar efter att han kommit till ledningen efter en del av loppet så det är ändå en eftertraktad position som jag tror att Örjan Kihlström siktar på att försöka nå.

Dwayne Zet är en fyraårig hingst som tränas av Daniel Redén. Han har startat tolv gånger hittills i karriären med tre vinster som resultat. Han har även varit topp tre i 58 % av loppen han har gjort. Stämmer det lite med positionerna så tror jag han kan bättra på den statistiken här.

Dwayne Zet är anmäld barfota bak precis som han har tävlat i de tre senaste loppen och dessutom i en vanlig vagn precis som vanligt.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Gulfstream Am som inte alls har fungerat på sistone och kommer till den här starten med tre stycken galoppmisslyckanden i raden.

Gulfstream Am var annars väldigt duktig vid vinsten i årsdebuten så han har gott kunnande men han har inte visat det på länge nu.

Löser det sig med positionerna och om Conrad Lugauer som sitter i vagnen kan se till att hålla Gulfstream Am i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan 4 Millmighty som har gjort det bra i alla årets starter vara intressant. Han avslutade starkt senast men över Åmåls korta upplopp så rann Kadabra Bolets undan till seger i ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen.

Nu rycker Paw Mahony framskorna för första gången på Millmighty och det blir intressant att se vad det kan göra på honom. Han siktas mot det norska Derbyt och från ett trevligt utgångsläge så kan han vara långt framme på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Eenymeenyminymoedk som hade två raka segrar inför den senaste starten.

Då var Eenymeenyminymoedk ute i högervarv på Århus och där fick hon fick vandra först i andraspår och var egentligen aldrig med någon segerchans så det slutade med en femteplats.

Kan Flemming Jensen som kör Eenymeenyminymoedk hitta ner i en hygglig position eventuellt i ledningen så kan hon ha vissa möjligheter att ta en ny seger här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Dwayne Zet
Örebro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip