Långfredagsstayern över distansen 3140 meter med voltstart. Tre varv.

3 Enzo Am är en lite ojämn travare som ofta startar över längre distanser och gillar det. Under normala omständigheter rår han inte på några av hästarna i det här loppet men precis som ifjol går kretsen kring hästen all-in inför dagens race. Då det är det enda relativt stora lopp som man har en realistiskt chans att vinna. Dessutom på hemmaplan.

Det det nu inte är normala omständigheter kan därför vara värt att passa Enzo Am lite extra den här gången. Han kommer vara mer toppad än många av motståndarna och de få gånger han är bra brukar han vara väldigt bra. I år provar man ett liknande upplägg som ifjol. Med ett kortlopp som uppladdning inför den här uppgiften för att få lite extra fart i benen på honom. Sedan barfota runt om i dagens lopp vilket är huvudmålet.

Resultatet ifjol? Enzo Am skrällde och vann loppet till 41 gånger pengarna. Mot hästar som han normalt inte skulle slå då heller.

Enzo Am är såklart ingen given vinnare men då han har ett fint skrälläge och är på innerspår direkt och då favoriten är bra men oprövad över distansen kan han vara värt ett chansspel på vinnare/plats till höga odds. Jag hoppas på en repris från ifjol!

Speltips:
Enzo Am Vinnare/Plats i lopp 7 (V75-3) på Färjestad – odds 30.00/5.00 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip