Dagens rek är till Rättvik lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Frankenstein Am vinner loppet.

Frankenstein Am har gjort fyra starter i Fredrik Linders regi och på dessa har det blivit två segrar och en andraplats.
Han visade upp en rejäl startsnabbhet när han gick i bike senast och drog undan till en lätt seger.

Här tror jag att Kevin Oscarsson som kör hästen kan nå ledningen på nytt då hästen är mycket kvick iväg och om så skulle bli fallet så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Han är obesegrad i spets efter två tidigare gånger han travat i den positionen och kusken vann första gången han körde den fyraåriga Joke Face sonen senast.

Den fyraåriga valacken har verkligen hittat stilen i sin nya regi och efter en vass spurt som tvåa näst senast bakom en överlägsen Global Winner så såg han väldigt fin ut vid överlägsen seger senast. Han har gått i mål med krafter kvar på sistone och inga ändringar är aktuella nu vilket innebär att det blir jänkarvagn igen meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Ninepoints Lover som har gått bra på slutet. Han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Grammofon senast och om Jörgen Westholm som kör hästen kan ge honom en bra löpning så kan det räcka långt här. Första gången i jänkarvagn kan vara intressant.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Bottnas Easy Cash som höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Snyggosåfin efter ett tufft lopp senast. Han kan öppna bra men jag håller min vinnare som Snabbare från start men skulle det lösa sig från vinnarhålet här så kan han bli att räkna med här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Frankenstein Am
Rättvik lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip