Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar att nummer 11 Global U.Turn är topp tre i loppet.

Global U.Turn är van vid att tävla mot betydligt tuffare motstånd än det här men har tidigare agerat väldigt osäkert och har många galopper i raden men felfri nu så tror jag att han är med i segerstriden och ska då ha bra möjlighet att sluta sämst trea i mål här. Vid andraplatsen näst senast så hade han ett dåligt utgångsläge men avslutade ändå godkänt via 13,5 sista 800 meterna bakom vinnande Digital Network den gången men var aldrig med segerchans där och vid starten efter det så värmde han bra men när det sedan blev allvar i loppet så hoppade han bort sig i starten. I detta lärlingslopp kör Victor Lyck Global U.Turn som är i träning hos Svante Båth och hästen har blivit lite stabilare sedan han blev valack men han har galopperat bort mycket pengar. Det blir skor runt om meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 7 Maximus M.M. som gör första starten sedan juni här och kanske kan behöva ett lopp i kroppen nu men enligt Morten Waage som tränar är han väl förberedd och han är mycket kvick ut och är den troliga ledaren här och om Anders Eriksson som kör hästen kan få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här. Det blir troligen en vanlig sulky istället för jänkarvagn som han hade senast.

Nummer 3 Karissa Bo är en annan motståndare till Global U.Turn som är i väldigt fin form och från ett bra utgångsläge här så kan han vara långt framme och om det skulle bli ett högt tempo där framme så skulle det gynna mitt platsspel.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Global U.Turn
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 3.15 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip