Dagens rek är till Klosterskogen lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Gretzky B.R. vinner loppet.

Gretzky B.R. vann det norska Derbyt förra året och gjorde årsdebut senast. I comebacken så tog han en enkel spetsseger via 10,5 sista varvet och från ett bra utgångsläge här så tror jag han kommer till ledningen på nytt och väl där så säljer han sig dyrt.

Gretzky B.R. var väl förberedd utan att vara riktigt vässad inför återkomsten senast och han ska vara ännu bättre med den genomköraren i kroppen nu. Det är ett litet fält med endast sex motståndare så om Magnus Teien Gundersen som kör hästen får bestämma lite som han vill i spets så tror jag han tar en ny seger här.

Det är gynnsamt att vara med där framme på Klosterskogens 800 meters bana. Gretzky B.R. har tävlat på banan en gång tidigare och fungerade bra i svängarna då.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 6 Transcendence som höll starkt från dödens till tredjeplatsen bakom vinnande Son Of God senast och är i bra form men jag tror att han får problem med de snäva svängarna på Klosterskogens bana och får då svårt att plocka ner min vinnare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 M.S.Triple J. som hade två raka segrar innan han fick nöja sig med en fjärdeplats senast och med en fin resa här så kan han bli att räkna med här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Gretzky B.R.
Klosterskogen lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 MrGreen , Unibet , bet365

This is the stats tab
This is the post tip