Lopp 7 - 1640m volt

Här hittar vi kvällens singelspel 8 Guli Roy, han startade i lördags på V75 och var då helt bortglömd av spelarna, vilket var lite märkligt då man starten innan varit ganska hårt betrodd när man mötte Våler Nikolai. I Lördags gjorde man det bra i loppet och gick i mål som tvåa och hade inte Tekno Jerven stått för sin enastående prestation hade alla efter V75 omgången pratat hur man kunde glömma bort Guli Roy. Till dagens start kommer man med formen på topp och kliver dessutom ner i klass. För mig är spiken given på V64 spelet och kliver man bara iväg från start ska det vara toppchans på att vinna loppet. Spelar Guli Roy som vinnare till 2,55 på fasta marknaden.

6 Stjärnblomster fick snabba pengar på sig som unghäst och har efter det haft svårt att hålla upp de pengarna i tävlingssammanhang. Man är van att möta tufft motstånd men ikväll ser motståndet lämpligare ut. Håller man bara någorlunda form ikväll när det är comeback efter ett kortare tävlingsuppehåll är man med långt framme och utmanar min vinnare.

Vill även nämna en skräll för den som vill gardera. 4 Moeses håller fin form för dagen och har gjort det bra i tuffa sammanhang på slutet. Skulle man få smyga med här ikväll och spara sin speed in till upploppet så ska man inte nonchaleras

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Guli Roy
Lopp 7 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 2,55
Bolag: LeoVegas

Lycka till

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip