Dagens rek är till Eskilstuna lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Handsome Pelle vinner loppet.

Handsome Pelle är mycket bättre än vad raden anger och jag tror att Kim Eriksson som kör hästen håller upp ledningen nu och i spets är hästen ännu obesegrad efter fyra tidigare försök och om han slipper utstå alltför hård press under vägen här så tror jag att det blir ytterligare en seger här. Det blir troligen barfota runt om samt bike den här gången istället för vanlig vagn som det var senast och ett helstängt huvudlag rapporterar man från stallet.

I senaste starten så tappade Handsome Pelle mycket på en startgalopp men gick sedan bra i skymundan via 12 tempo sista 1200 meterna då och utan galopp nu så tror jag att han leder loppet länge och blir mycket svårslagen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 9 Largo som fick bestämma i ledningen näst senast men svek den gången och fick nöja sig med tredjeplatsen då och gången efter det så höll han starkt från dödens i ett lopp på Solvalla som trea i mål bakom vinnande Brothers In Am och han är härdad mot hårt motstånd men om min spik får fuska bort en del av loppet i ledningen där framme så tror jag inte att Hans-Owe Sundbergs styrning räcker till från sitt tillägg här.

Largo är väldigt jämn och säker och har inte missat pengar på sina 21 senaste starter och det är bra gjort och kan säkert ta pengar även här.

13 Alorac Mathbell är en annan motståndare till min vinnare som är stark men har varit borta från tävlingsbanorna länge och jag tror han kan behöva loppet nu och får ses främst som ett platsbud här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

1 Handsome Pelle
Eskilstuna lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip