Lopp 7 - 2640m auto

I denna avdelning hittar vi mitt singelspel, 7 Ingesson. I den senaste starten kördes man väldigt passivt och man kunde nästan tro vi var i Frankrike (preparé). Man hamnade efter den starten i boken som nästagångare, och nu är det nästa gång. Enbart spelad till 16% i skrivande stund gör att jag tycker spelvärdet är högt på Mattias Djuses fyraåring. Ingesson är bättre än resultatraden och han besitter en bra hårdhet för klassen. Håller man sig bara till rätt gångart ser jag segerchansen som hög och när vi får 3,75 på fasta marknaden spelar jag Vinnare.

Motbud
5 Souzy kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Souzy är jämn och säker i sina prestationer, och från den positionen har man tagit karriärens enda seger hittills. Leder loppet länge. Dock är det ett frågetecken kring formen ikväll då man varit struken inför dagens start. Men skulle man vara i någorlunda form är man ett tidigt motbud till min idé.

11 Starbec´s A.To Z har mött tufft motstånd på slutet och för fyra starter sedan startade mötte mot självaste Ecurie D, då gjorde man det riktigt bra via en 12-tid. Ikväll är motståndet enklare men utgångsläget är också sämre. Starbec´s A.To Z är stark och rejäl och kommer plocka ner många över upploppet ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

7 Ingesson
Färjestad lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 3,75 bet365

This is the stats tab
This is the post tip