Dagens rek är till Eskilstuna lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Kristina Sånna vinner loppet.

Kristina Sånna är startsnabb och sitter troligen i ledningen i ett tidigt skede och om Anders Eriksson som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan hon rinna undan från den positionen även om hon har varit struken för en hovböld efter senaste starten men jag tror inte hon har tappat så mycket på det.

För fyra starter sedan på Örebro så ledde Kristina Sånna ett kortlopp från start till mål i överlägsen stil via 1.13,5 sista 800 meterna med krafter sparade men i de två senaste starterna har man släppt ledningen i ett tidigt skede men mot ett klent motstånd över den korta distansen här så tror jag hon körs i ledningen av Anders Eriksson som körde henne vid den senaste segern.

Kristina Sånna är ett sexårigt sto som tränas av Anders Ahlneby som har gjort 22 starter hittills och på dessa har det blivit två segrar och skor har hon tävlat bra med tidigare så jag tror på ytterligare en seger ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Ineedyourmoneymum som gör debut i ny regi för Rickard S Jansson och hon har gått i 19 tempo i 600 meter med en liten Snabbare avslutning som fortast och hon kan göra sig gällande direkt här men hon har inte öppnat så bra tidigare så det kan bli en liten tappstart här men om hon kan hitta ner i en vettig position så har hon en vass avslutning och kan då utmana min vinnare men hon tog två vinster i höstas på barfotabalansen så skor nu är knappast en fördel.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Incora Zon som står illa till här men om det blir ett uppskruvat tempo där framme så fäller hon många hästar till slut om Maxime Marais som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Kristina Sånna
Eskilstuna lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip