Dagens rek är till Örebro lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Love Matters vinner loppet.

Love Matters har varit riktigt fin på sistone och vann lätt med både huvan och norsken oryckt via 09,6 sista 700 meterna från spets senast och han är kvick ut och jag tror att han kan nå ledningen här även om det inte är säkert att det blir spets men om Örjan Kihlström kan nå ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag att han blir svårslagen för övriga ekipage över Örebros korta upplopp.

Man skriker från Norge att nummer 2 Deep Sea Dream som är snabb ut skall köras i spets så länge lampan lyser men det tror jag inte så mycket på men om man skulle svara ut Love Matters så tror jag att min vinnare sänker den hästen från dödens om det skulle behövas.

Allt har varit normalt i träningen inför den här starten och spår fem bakom bilen är ett perfekt spår och Love Matters kommer att tävla barfota runt om samt i en vanlig sulky och med ett norskt huvudlag precis som senast meddelar Daniel Redén som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 8 Nadal Broline som har stångats mot yttersta eliten och senast så avslutade han strålande via 07,5 sista 700 meterna med full fart över mål på Solvalla bakom Heavy Sound och Makethemark fram till tredjeplatsen och med en liknande avslutning här så kan han sluta i den främre träffen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 9 I Love Paris som har sett fin ut i de två senaste loppen och har en bra startrygg i Deep Sea Dream så om Björn Goop kan komma igenom bra från bakspåret här så kan han bli farlig över upploppet men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Love Matters
Örebro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip