Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 13 Majgryning är topp tre i loppet.

Majgryning hade segern klar från ledningen men stannade helt den sista biten och blev infångad så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Sikvelands Stjerna näst senast.

Gången efter det så travade Majgryning återigen i ledningen och den gången räckte det till seger även om det var stumma ben till slut.

Majgryning kan lägga iväg bra från start och med en lyckad start från springspåret här så borde hon kunna slinka ner i en vettig position och då kan hon blir att räkna med även här och då tror jag hon har god chans att nypa en av de tre främsta placeringarna i loppet.

Majgryning ska nog inte trava i spets för när norsken drogs näst senast så stannade hon helt istället för att öka. Gången efter det så hade hon helstängt huvudlag med hål i och det blir samma den här gången meddelar man från stallet.

Majgryning är ett elvaårigt kallblodssto som har startat 48 gånger tidigare. På dessa starter har hon varit topp tre i 30 % av loppen och klaffar det med positionerna så tror jag hon är långt framme igen.

Den värsta motståndaren till Majgryning anser jag vara nummer 12 Järvsömalla som startgalopperade senast men felfri nu så har han gott kunnande.

Kan Järvsömalla kliva iväg i rätt gångart från det andra springspåret och om Peter Eriksson kan ge honom ett bra lopp så kan vara långt framme här.

En annan motståndare till Majgryning är nummer 6 Viking Gel som travade i ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen näst senast.

Gången efter det så tog Viking Gel återigen spets men tappade stilen och galopperade bort sig i slutsvängen.

Med en bra start så tror jag Viking Gel tar hand om ledningen på nytt och kan han hålla ihop aktionen där framme i täten så kanske han kan rinna undan till en ny seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

13 Majgryning
Romme lopp 7
Spel: Plats
Odds: 3.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip