Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 11 Moses är topp tre i loppet.

Moses var inte som bäst senast men kan bättre än så och trots bakspåret här så tror jag han kan bli farlig över upploppet om det blir lite tempo på tillställningen och då kan Örjan Kihlströms styrning utmana om en framskjuten placering och ska då ha bra möjligheter att vara sämst trea i mål.

Vid vinsten i näst senaste starten så körde Örjan Kihlström till spets efter ett varv och vann sedan lätt med sparade krafter över aktuell distans men svek senast som storfavorit och kom aldrig in i matchen utan fick nöja sig med en sjätteplats bakom vinnande Deep Pockets den gången men då var det kort distans och jag tror han trivs bättre över medeldistans som det är nu.

Om det går för långsamt där framme tror jag att man tar ett tidigt initiativ och söker sig framåt mot dödens för att reglera fältet från den positionen.

Moses var lite för tung i balansen senast så han kommer att få lite lättare framskor i kväll och han är rejäl för klassen men han öppnade bara sådär bakom bilen och det kanske kan vara bra för honom att ha ett bakspår nu.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Cesar F.C. som vann enkelt senast och öppnar bra och om Kaj Widell som kör hästen lyckas hålla upp ledningen här så är mycket vunnet och han leda loppet länge men det kan lösa sig bra ändå från rygg ledaren med en lucka till slut.

En annan motståndare till Moses är nummer 3 Kasper Trot som blandar och ger lite i sina prestationer men från ett bra spår nu så kan Björn Goops styrning få ett bra lopp och kan då duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Moses
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip