Dagens rek är till Axevalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 No Limit La Ma vinner loppet.

No Limit La Ma skötte sig senast och då klev han fram utvändigt om den ledande Gladiator D'Am med dryga varvet kvar till mål och via en stark avslutning så fångade han in ledaren precis på linjen till seger.

No Limit La Ma är inte att lita på för han har galopperat i åtta av tio starter hittills.

Kan André Eklundh som kör No Limit La Ma hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan servera honom en fin löpning så tror jag han kan bli svår att stå emot den sista biten.

No Limit La Ma är en femårig valack som tränas av André Eklundh. Han har på tio starter vunnit fyra gånger och kan han se till att hålla sig i rätt gångart här så tror jag ha har god chans till en ny seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Ready Doc som har tre segrar på åtta starter så här långt och han har verkligen imponerat vid vinsterna.

Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande så Ready Doc är inte helt stabil men kan han hålla ordning på benen här så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här gänget.

Jörgen S Eriksson meddelar att han kommer testa en huva på Ready Doc den här gången och det kanske kan få honom att hålla sig lugnare i loppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Scary Montreal som gjorde det bra vid vinsten näst senast.

Senast så hamnade Scary Montreal långt bak men fullföljde ändå klart godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Svempa Laday. Kan Johan A Nilsson få gå med i en bra rygg under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 6 Akbar som fick bestämma i ledningen och han vann sedan från den positionen för tre starter sedan vara aktuell.

Akbar är kvick den första biten så kan han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror han får svårt att hålla undan för No Limit La Ma över det långa upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 No Limit La Ma
Axevalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 3.65 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip