Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Nobel Amok vinner loppet.

Nobel Amok återkom senast efter en sejour nere i Frankrike där det blev en tredjeplats som bästa resultat på tre starter. Han tog årets första seger senast när han vann från ledningen på Bergsåker.

Han trivs mycket bra i ledningen så jag tror att Anders Eriksson laddar rejält för att komma till spets på nytt och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

Utgångsläget är inte det bästa för Nobel Amok men om det inte kostar alltför mycket kraft att slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag att han är med i segerstriden igen.

Nobel Amok har tidigare i karriären gjort bort sig med mycket galopper men nu har han börjat sköta sig i loppen utan att man har ändrat något och han har tränat väldigt bra meddelar man från stallet så felfri nu så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här.

Nobel Amok är en sjuårig valack som tränas av Robert Bergh. Han har vunnit 33 % av sina 55 starter hittills och om det klaffar med löpningsförloppet så tror jag att han är med i den främre träffen på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Partizan Face som inte har vunnit på länge men om Rebecca Dahlén som kör hästen kan ge honom en fin resa så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Adiago Trot som står dåligt till men om det blir överpace på loppet så kan han bli farlig med de rätta ryggarna under slutrundan men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Nobel Amok
Solvalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip