Dagens rek är till Axevalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Oblivion vinner loppet.

Oblivion har gått bra varje gång sedan hon kom till Sverige. Efter en andraplats i Sverigedebuten så har det nu blivit tre raka segrar.

Oblivion avslutade strålande till seger i Treåringseliten för Ston under Elitloppshelgen näst senast.

Senast så var Oblivion ute i ett V86 lopp på Lindesberg. Då tog hon hand om ledningen och från den positionen så försvarade hon sig sedan hela vägen till en ny seger.

Med den startsnabbheten Oblivion visade senast så tror jag hon kan komma till ledningen i ett tidigt skede igen och från spets så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Oblivion är dock inte beroende av ledningen för hon har vunnit bakifrån och utvändigt om ledaren också så oavsett så tycker jag att hon har en god segerchans här.

Allt är fortsatt positivt i träningen för Oblivion meddelar Reijo Liljendahl som hoppas att hon fortsätter att leverera på en bra nivå.

Oblivion har tävlat barfota runt om och i jänkarvagn i de senaste två loppen och hon är anmäld likadant även den här gången.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Bank Wise As som har gjort två starter i Reijo Liljendahls regi.

Bank Wise As blev fast med lite sparade krafter som tvåa bakom Loaded Maria i uttagningsloppet till E3 som också var hennes Sverigedebut näst senast.

I den efterföljande finalen sedan så fick Bank Wise As göra en del jobb första halvvarvet och hon höll sedan farten godkänt som fyra bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået.

Med två lopp i kroppen för Bank Wise As nu så kan formen vara i antågande. Hon håller nog inte upp ledningen men det är ett litet fält så det kan lösa sig bra med en eventuell lucka till slut och då kan hon vara först i mål.

I övrigt kan 2 Aperfecttric som kommer från en seger vara intressant.

Gången innan det så galopperade Aperfecttric i uttagningsloppet till E3 men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning och kom in som sexa.

Aperfecttric har lyft sig sedan hon började tävla barfota runt om och hon är anmäld så även den här gången. Hon kan öppna bra så felfri här så borde Jim Oscarsson kunna hitta en vettig position och då kan hon vara långt framme på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Oblivion
Axevalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip