Lopp 7 1640m Auto

11 Pyckolina har förvisso ett knepigt utgångsläge men jag tror att man bara är bäst i det här loppet. I senaste starten gjorde man comeback efter sju månaders frånvaro och då tog vi betalt när platsoddset rekades till fina 3gånger pengarna. Trots en inledande galopp så vann man i överlägsen stil över kort distans efter att ha gått stora delar av loppet i tredjespår. Intrycket var mycket fint och man ska ha gått fram ytterligare med det loppet i kroppen och trots bakspår över kort distans tror jag det är toppchans att runda det här fältet.

Börjar man gardera känns det ganska streckkrävande och jag väljer att ta ställning i ett lopp där jag tror att många kommer gardera brett. Fasta marknaden erbjuder 2,35 på att min ide slutar topp 3 i loppet. Det är taget och jag spelar plats.

Motbud:
9 Grude Bambi har förmodligen högst kapacitet i fältet och imponerade under sommaren när man tog tre raka segrar. Det har inte varit samma häst efter det men löper man upp till sitt kunnande ska man ha bra chans att vinna här. Jag vill dock se hästen prestera igen innan jag tror på hästen fullt ut. Givet andrastreck och ska självklart med på en garderad kupong.

8 Nordsjö Vinni fullföljde bra som tvåa över medeldistans i sin senaste start. Man är rejält gynnad av att det är kort distans nu har tagit tre segrar och en andraplats på fyra försök över distansen. Spåret är såklart ett frågetecken men det är inte helt omöjligt att man blir släppt till ledning här även om jag hoppas att det blir svar invändigt. Når man ledning utan att det kostar för mycket är det hästen att slå.

För som spelar V75 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen.

11 Pyckolina
Umåker Lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: Unibet ; Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip