Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 15 Restless är topp tre i loppet.

Restless gjorde en stark insats vid vinsten för tre starter sedan. Hon satt då i fjärde utvändigt innan hon vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så fångade hon in Rapide Cash till seger kort före mål och hon kom i mål på 12,6 över medeldistans då.

Gången efter det så satt Restless en bit ner i kön och hon slog på en galopp när hon var under frammarsch under slutvarvet den gången.

Senast var Restless ute över lång distans på Åby. Hon kom då ner i rygg på ledaren på den sista bortre långsidan men hon kunde sedan inte riktigt hänga med Indra's Secret som drog undan där framme i täten så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom denne då.

Här är Restless ensam på springspår på 40 meters tilläggsvolten och prickar Thomas Dalborg bra i startögonblicket så kan hon vara ifatt de hästarna som startar 20 meter framför omgående och då borde hon kunna ramla ner i en vettig position innan hon sätter i attacken.

Sist Restless gästade Färjestad så slutade det på bästa vis med seger. Klaffar det med löpningsförloppet för Restless här så tror jag hon blir farlig om hon kan få bra draghjälp under slutvarvet och då tror jag hon har god chans att nypa en topp tre placering här.

Restless är ett sexårigt sto som tränas av Johan L Sundgren. Hon har startat 56 gånger och hon har vunnit 5 gånger och hon har varit topp tre i 25 % av sina starter hittills. Får Thomas Dalborg som kör hästen till en bra styrning så tror jag hon har god chans att plocka en fin placering här.

Restless har tävlat barfota runt om och i jänkarvagn på sistone. Det är anmält likadant den här gången.

Den värsta motståndaren till Restless anser jag vara nummer 6 Bearicecream som har gjort det bra vid tre raka segrar med Anders Svanstedt i vagnen.

Lite oroande är att Bearicecream inte var i tävlingsmässigt skick och blev struken inför en tilltänkt start nyligen. Hon har blivit behandlad och hon har stått över två-tre jobb men ska inte ha tappat allt för mycket då hon är väldigt lättränad meddelar Mimmi Elfstrand.

Kliver Bearicecream iväg i rätt gångart här så kan hon kanske köra sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så kan hon bli att räkna med från andra positioner också.

I övrigt kan nummer 8 Listas Marion som gjorde årsdebut senast vara intressant.

Listas Marion travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Mimmi Dynamite och tog ner denne men hon var utan chans när Bearicecream kom med en härlig avslutning och sedan så försvarade hon sig med galopp på upploppet.

Det visade sig att Listas Marion hade problem med halsen senast och därför blev hon väldigt trött till slut. Magnus Jakobsson ser gärna ett rygglopp den här gången och får hon spara speeden till slut så kan det räcka en bit här även om hon inte är i någon toppform.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Restless
Färjestad lopp 7
Spel: Plats
Odds: 3.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip