Det är V75 tävlingar ifrån Jägersro idag. I lopp 7 spelar jag att nummer 6 Royce Rolls är topp tre i loppet.

Royce Rolls var duktig vid vinsten för fem starter sedan. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade i spåren och via en stark avslutning så sänkte han den ledande Global Wonderful kort före mål. Gången efter det så höll han farten okej som femma i ett lopp som vanns av Phoenix Photo.

För tre starter sedan i Åmål så tog Royce Rolls över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han väldigt lätt. Det slutade med en startgalopp näst senast. Han travade i rygg på den ledande Jackpot Band innan han tog sig loss på den sista bortre långsidan och då satte han omgående klorna i ledaren och sedan så gick han undan till en överlägsen seger senast.

Royce Rolls kan öppna bra och här tror jag Björn Goop avancerar fram mot spets och skulle ledningen nås smärtfritt så kan han bli svår att fånga in. Räcker det inte hela vägen till seger så tycker jag han borde ha en god chans att vara sämst trea i mål. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan blanda sig i segerstriden även från andra positioner. Det är Björn Goops bästa chans inom V75 spelet.

Royce Rolls är en femårig valack som har startat 20 gånger. 6 vinster har det blivit och han har även varit topp tre i 65 % av loppen han har gjort. Med rätt resa här så tycker jag han har en fin chans att bättra på den statistiken.

Royce Rolls kommer troligen att tävla barfota runt om samt i en jänkarvagn och med ett öppet huvudlag.

Den värsta motståndaren till Royce Rolls anser jag vara 14 Zenzero Jet som kommer med två raka segrar. Han satt djupt ner i kön innan han attackerade i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tryckte då till på den ledande Robertino i den sista kurvan och tog över ledningen och sedan så dansade han undan till en överlägsen vinst näst senast.

Gången efter det så rundade Zenzero Jet sitt motstånd och vann rätt lätt. Han har ett jobbigt utgångsläge men löser det sig och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig under den senare delen av loppet.

I övrigt kan 13 Rackham som slutade oplacerad i ett lopp på Åby som vanns av Aramis Bar näst senast vara intressant. Det visade sig dock att han hade en halsinfektion då.

Rackham var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på Västerbo Lexington som vann det loppet från ledningen och han gjorde det bra även om han tröttnade lite den sista biten och kom i mål som fyra.

Med det loppet i kroppen så kommer Rackham troligen att vara ännu vassare den här starten. Han är bra för klassen och med rätt resa så tror jag han kan blanda sig i segerstriden.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Royce Rolls
Jägersro lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip