Det är V64 tävlingar från Jägersro ikväll. I lopp 7 lika V64-4 spelar jag att 2 Up To Face slutar topp 3 i loppet (plats).

Ett lopp över 2140 meter.

Detta är ett lopp för hästar som max tjänat 105,000kr och det är tre hästar som sticker ut i mina ögon.

2 Up To Face - 3 Royal Blue - 4 Guiding Light.

2 Up To Face har ännu en 0;a i segerkolonnen på sina åtta försök. Men kunnande finns det redan gått om och första segern är bara en tidsfråga bort. Kanske redan ikväll? Skulle mycket väl kunna vara så faktiskt. 2 Up To Face är snabb iväg och är min spetsfavorit. Håller man upp ledningen så ökar chanserna för att första segern ska komma avsevärt. Hon va dock inte som bäst senast, men det lägger jag ingen större värdering i då det såg ut som hon inte alls trivdes på den regntunga banan som Jägersro bjöd på den gången. Tycker med dessa förutsättningar där tre hästar sticker ut och möjligheten på ledningen direkt är klart intressant för att jag ska lägga ett spel på att 2 Up To Face ska placera sig topp 3 till dubbla pengarna.

4 Guiding Light straffade sig själv senast med en tappstart för att sedan revanschera sig själv genom att avsluta på en 15 tid sista 1900m. Så fartresurserna visade han att dem finns där. Gången före blev man 2:a, men endast slagen via ett tight målfoto. Guiding Light är en häst som ofta presterar väldigt jämna och fina prestationer och ser man till att vara med i loppet direkt från start ikväll ska man absolut räknas in bland de som kan vinna loppet. Formstarke Stefan Persson är också tillbaka i sulkyn denna kvällen.

En annan som däremot imponerade hela sitt lopp senast var 3 Royal Blue. Hon intog dödens och sen tryckte hon sig till ledningen in på slutvarvet och seglade undan till en mycket enkel seger. Dock finns det enhel del osäkerhet i travet som ofta resulterat galopper under hennes karriär. Men de tre segrarna som man tagit iår har man verkligen tagit på ett rejält och bra vis. Man har dessutom bara förlorat en gång när man travat felfritt. Men det är ingen häst man vågar lita på till 100% då det finns en så överhängande galopprisk när hon startar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Up To Face
Jägersro lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2,0 bet365

This is the stats tab
This is the post tip