Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Valley Brodde vinner loppet.

Valley Brodde har inte startat sedan i oktober så det är nog knappast någon toppform direkt i årsdebuten nu men vi såg i onsdags när Coogan vann på V86 att Daniel Redéns hästar går bra direkt efter vila så jag tror han har god segerchans i comebacken här.

Senast Valley Brodde återkom från vila var i regidebuten för Daniel Redén just här på Romme och då vann han i överlägsen stil.

Innerspåret nu är dock inte optimalt för Valley Brodde för det finns några startsnabba motståndare utvändigt så det finns en risk att han inte kan hålla upp ledningen men skulle det inte bli någon ledning så tror jag Örjan Kihlström kan ta sig loss i god tid före mål i detta lilla fältet och då tror jag han blir svårslagen här.

Valley Brodde hade samma läge i sin senaste start och han öppnade då bra och försvarade ledningen men galopperade sedan in i den första kurvan. Normalt är han travsäker så det får vi se som ett olycksfall i arbetet.

Valley Brodde kommer att tävla barfota runt om samt med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn meddelar Daniel Redén.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Radjah D'Inverne som är härdad mot hårt motstånd i bronsdivisionen.

Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Oskar J Andersson som kör Radjah D'Inverne bra till omgående och med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Under The Counter som höll farten bra när hon plockade ner Star Costashorta till seger näst senast.

I den efterföljande starten så var Under The Counter ute på V75 men då kom hon aldrig riktigt in i loppet.

Kan Under The Counter slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Valley Brodde
Romme lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip