Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 11 Vanyar Pil vinner loppet.

Vanyar Pil kommer från seger när han plockade ner sitt motstånd via open stretchen och han visar full form i sin nya regi hos Conrad Lugauer.

Utgångsläget för Vanyar Pil är jobbigt här men jag tror att Lars Jönsson som kör hästen kan komma igenom hyggligt och om han kan hitta bra ryggar under slutvarvet så tror jag han blir farlig över upploppet och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han således vara med i segerstriden och två strykningar underlättar att det inte blir lika många hästar att runda här.

Vanyar Pil har känts bra i träningen efter segern senast meddelar man från stallet. Det blir troligen inga ändringar så det blir fortsatt vanlig vagn och ett öppet huvudlag rapporterar man från stall Conrad Lugauer.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Dream Of Nature som fick ett drömlopp senast och vann utan att imponera via 15,2 sista 700 meterna, men han är snabb ut och har lottats till bästa tänkbara läge med ett innerspår bakom startbilen och skulle Thomas Linder som kör hästen få bestämma en bit där framme så kan han rinna undan från spets men jag håller Vanyar Pil som ett strå vassare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Enjoy Ginco som är kapabel och såg fin ut som fastlåst senast och med lite tur under vägen så kan han sluta i den främre träffen men får ses främst som ett platsbud här.

För er som spelar V64 tävlingar och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Vanyar Pil
Jägersro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 4.35 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip