Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Västerbo Jolene är topp tre i loppet.

Västerbo Jolene gjorde comeback senast efter en tids frånvaro och hon var jättefin då som tvåa bakom vinnande Ella Pace och hon gick i mål med full spänst över mål.

Nu har Västerbo Jolene fått ett lite tråkigt läge men Kajsa Frick tycker att hon har en bra häst för klassen så hon kan duga en bit mot det här gänget ändå och löser det sig med positionerna här så tror jag hon är med och gör upp om segern.

Med ett lopp i kroppen nu så kan Västerbo Jolene vara klart förbättrad till den här starten. Hon kan lägga iväg rätt okej från start så om Kajsa Frick kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon är långt framme på nytt.

Västerbo Jolene är ett fyraårigt sto som har startat 8 gånger tidigare i karriären med 3 segrar och 2 andraplatser som bästa resultat. De övriga gångerna har hon gjort bort sig med galopp.

Västerbo Jolene kommer att tävla med skor runt om samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till Västerbo Jolene anser jag vara nummer 2 Veams Benelli som galopperade bort sina möjligheter direkt senast. Gången innan det så avslutade hon vasst fram till seger och felfri här från ett fint utgångsläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

En annan motståndare till Västerbo Jolene är nummer 5 Wishing Noon som kommer med två raka segrar och hon vann lätt från ledningen i den senaste starten.

Kan Kim Eriksson som kör Wishing Noon hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då kan hon rinna undan till en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen fast även nummer 3 Zsa Zsa Kronos kan öppna rätt så vettigt så det är inte säkert att Wishing Noon får ledningen gratis och skulle det bli lite körning kan det gynna andra hästar i loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Västerbo Jolene
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip