Dagens rek är till Rättvik lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 12 Vidivici C.C. vinner loppet.

Vidivici C.C. årsdebuterade med en bra insats då han gick starkt efter galopp och kom in som femma bakom Sign Me Up Too som vann det loppet näst senast.

Gången efter det så var Vidivici C.C. ute i ett stayerlopp i montédisciplinen på Lindesberg. Han gick då i rejäl närkamp med Digital Promise på upploppet men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats.

Jonathan Carre får chansen på Vidivici C.C. den här gången och han är vass i sadeln. Får han ett passande lopp så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vidivici C.C. trivs väldigt bra under sadel. De 16 senaste loppen har varit montédisciplinen. Han tävlade med goda resultat i Frankrike i vintras där det blev ett par segrar.

Vidivici C.C. är en sjuårig valack som tränas av Mattias Djuse. Han har på 65 starter i karriären vunnit 12 gånger. Stämmer det med löpningsförloppet så tror jag han kan bättra på den statistiken här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Volcan d'Inverne som är bättre än raden.

Volcan d'Inverne gjorde bort sig med galopp efter 400 meter senast. Han var duktig vid vinsten i montédisciplinen för fyra starter sedan.

Vid en lyckad start från fjärdespåret i volten här så kan det kanske bli tidig för Volcan d'Inverne om Emilia Leo som finns på ryggen kan komma iväg bra.

Skulle så bli fallet så kan Volcan d'Inverne leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan nummer 13 Börge som har galopperat i de två senaste loppen vara intressant.

Börge kom tillbaka positivt och spurtade in som trea långt bakom en överlägsen Valter L.P.C. näst senast. Felfri nu så har han bra farter i sig och han har gjort många bra lopp under sadel tidigare.

Man åker långt för det här loppet och det gör man såklart med förhoppningar på Börge. Kan Sofia Adolfsson som styr hästen här få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

12 Vidivici C.C.
Rättvik lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Casumo , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip