Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 View To A Kill är topp tre i loppet.

View To A Kill vann från ledningen för fyra starter sedan på Åmål men efter det har hon inte riktigt fått till det men hon är kvick iväg så om Morgan Ivarsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon kan utmana om en framskjuten placering här.

View To A Kill är kvick ut och jag tror att hon kan ta sig förbi de invändiga hästarna till en början och skulle ledningen nås utan att det kostar alltför mycket kraft initialt så är det möjligt att man släpper till den stora streckfavoriten efter en bit men oavsett så tror jag på bra chans att hon är sämst trea i mål här.

View To A Kill är ett sexårigt sto som tränas av Morgan Ivarsson som har varit på plats i 33% av sina 15 tidigare starter och jag tror att de siffrorna kan förbättras ytterligare här för hon har bra fart som duger en bit i det här sammanhanget.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Hercules Boko som bara har vunnit ett lopp i karriären och det var för tre starter sedan när han drog till spets och gick sedan undan till en överlägsen seger och från det här utgångsläget så kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och kan då leda loppet länge och kan då blanda sig i segerstriden om Petter Karlsson som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i spets.

En annan motståndare till View To A Kill är nummer 1 Vien Ici som är väldigt galoppbenägen men han skötte sig näst senast och då blev det också en seger men hästen är inte jättesnabb från start och riskerar att bli över härifrån och han behöver en hel del tur för att det ska lösa sig men med en lucka till slut så kan han sluta i den främre träffen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 View To A Kill
Färjestad lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2.65 Unibet , 888sport eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip