Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Vine Vision vinner loppet.

Vine Vision kördes fram i dödens med 1500 meter kvar för att avgöra loppet på styrka men han galopperade istället bort en framskjuten placering näst senast.

Vine Vision fick sin revansch gången efter det när han gick på med 600 meter kvar av loppet och via en rejäl avslutning på 10,8 sista 700 meterna i vida spår så vann han enkelt.

Kan Claes Sjöström som kör Vine Vision hitta ner i ett vettigt slagläge så är han mycket vass den sista biten och får han spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Det är heller inte omöjligt att Vine Vision kan få ta över ledningen efter en bit om kusken är offensiv men även från dödens tror jag han har bra chans att vinna det här loppet.

Tränaren Claes Sjöström brukade tidigare beskriva fyraårige Vine Vision som svårkörd. Nu har han utvecklats och har bättrat sig och han har aldrig känts så bra som vid den senaste starten meddelar man från stallet.

Inga ändringar planerade för Vine Vision utan det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn igen, säger Claes Sjöström.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Yieldson som var knappt slagen som tvåa bakom Puketorps Julius näst senast.

Gången efter det så var Yieldson ute över en opassande distans men gick ändå bra till fjärdepriset bakom vinnande Findus M. och från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan utmana om en framskjuten placering igen.

En annan motståndare till Vine Vision är nummer 7 Pecorino som kan lägga iväg bra från start så det kan vara den hästen som sitter i ledningen initialt här men jag tror ändå att han får svårt att hålla undan för min vinnare till slut.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Vine Vision
Solvalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip