Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Zaira Del Ronco vinner loppet.

Zaira Del Ronco imponerade vid vinsten senast när hon laddades rejält från början men hon kom inte förbi Virgin Maiden utan kröp sedan ner i rygg på denne men hon fick sedan luckan i slutsvängen och hon avgjorde sedan mycket lätt och när sedan Virgin Maiden galopperade uppgivet så var det långt ner till tvåan i mål.

Gången innan det så hade Zaira Del Ronco problem med halsen så den starten kan vi glömma.

Zaira Del Ronco tar nog inte spets av egen kraft men jag tror inte att någon väljer att svara när Christian Fiore som kör hästen trycker av henne och från ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt.

Skulle det inte bli någon ledning för Zaira Del Ronco så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position i dödens med om det skulle behövas.

Zaira Del Ronco var grymt bra vid segern för fyra starter sedan då hon drog till ledningen med dryga varvet kvar och sedan så gav hon inte en så bra häst som Aura S.L. någon chans.

Zaira Del Ronco har startat två gånger på Jägersro tidigare och båda gångerna har hon vunnit och jag tror på tredje raka på den banan här.

Zaira Del Ronco kommer att tävla med can´t see back på vänster sida och i en jänkarvagn som senast, säger Laura Myllymaa.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 A Secret Word som kommer till den här starten med fin form. Han fullföljde klart bra till andraplatsen bakom Tengil Face senast.

A Secret Word kan öppna medel och med en fin löpning på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Inez Alki har vunnit två av de tre senaste starterna men gemensamt för dessa är att hon har kört sig till ledningen och dit tror jag inte hon når den här gången.

Med lite klaff och överpace på loppet så kan Inez Alki komma in i matchen men jag tror inte hon räcker till seger.

Nummer 2 Global Wireless har en del anhängare på grund av sitt fina utgångsläge och att hon är kvick iväg men fem av hennes sju segrar är tagna över sprinterdistans så att det är medeldistans är ingen fördel och jag tror inte det blir någon ny seger här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll,

5 Zaira Del Ronco
Jägersro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip