Lopp 8 - 2140m auto
10 Bransbys Juke Box är spännande ikväll. Han hade två raka segrar med sig till finalerna på Solvalla senast. Då var man ute i samma lopp som Amalencius B.B. och kom aldrig riktigt in i matchen. Men enligt tränaren ska formen fortsatt vara bra. Bransbys Juke Box tål att göra en hel del jobb på egen hand och trots spår tio ikväll bakom bilen så ska han inte nonchaleras. Med lite tempo på tillställningen från start så kommer Bransbys Juke Box plocka många placeringar under slutvarvet. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Tidig är också 5 Ready Tonight som matchats hårt i tuffa årgångslopp. Sett till hans kapacitet och kunnande har han lite pengar på sig fortfarande. Nu har man också kastrerat Ready Tonight för att få honom mer fokuserad och inför ikväll låter kretsen kring hästen uppåt. Han möter några tuffa konkurrenter ikväll också men skulle han komma tidigt till ledningen ska det bli spännande att följa Ready Tonight ikväll. Given på kupongen.

Nämner även 7 Arvid S.H. som startar med framspår i denna spårtrappa. Detta är en tuff häst som besitter både styrka och inställning för att göra en hel del jobb på egen hand. Kommer man till bra från start här är Arvid S.H. redo för en bra prestation nu med ett lopp i kroppen.

12 Galantis satt fast med sparade krafter i mål senast. Fart finns det gott om i Johan Lejons travare och skulle det bara lösa sig någorlunda från bricka tolv ikväll kommer han plocka många placeringar tillslut.

10 Bransbys Juke Box
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip