Lopp 8 - 2640m volt

11 McGarret är spelmässigt intressant. Hästen gillar lång distans och har inte haft det rätta flytet på sistone. Han har fått fyra lopp efter uppehållet och formen bör vara på topp för dagen. För tre starter sedan och senast satt han fast med krafter kvar. Får man användning för de sparade krafterna idag kommer man i min bok bli farlig idag för övriga konkurrenter. För två starter sedan hade McGarret fått upp bra fart i sista sväng och galopperade då bort en framskjuten placering. Lång distans passar perfekt och intressant med Per Lennartsson i sulkyn för första gången. Förstahäst. När man får hela 3ggr pengarna på fasta marknaden spelar jag.

10 Grandfather Bill fick en tung resa i sin comeback och tröttnade på upploppet. Men nu med lopp i kroppen igen och barfota runt om så bör formen och prestationen att vänta ikväll vara framflyttad. Över den aktuella distansen lyder statistiken fyra vinster på sju försök. Så den ser jag som ett plus idag.

12 Vien Ici är en sexåring som lever på sin styrka, i senaste starten visade man inget extra, Men i starten näst senast fick han inte chansen, men såg då fin ut i ett V75-lopp som Born Unicorn vann och duger gott här om han löper upp till sitt fulla kunnande.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

11 McGarret
Färjestad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip