Lopp 8 - 2140m auto

9 Golden Guard hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten men då fick man nöja sig med andraplatsen efter att man gjort det väldigt bra från utvändigt om ledaren och segraren Amornero Roc. Bricka nio ikväll behöver inte vara fel, man kan sitta bra på det direkt i ett andra spår utan att ödsla krafter i en spetskörning. Formen är på topp och med en liknande insats som i den senaste starten så har man en bra segerchans ikväll.

Skrällen är 11 Mystic Mom som avslutade vasst bakom Laradja Vrithout för två starter sedan och gick i mål som tvåa. Detta är en individ som är väldigt kvick på speed och skulle man få smyga med i tåget här ikväll kommer han passera många över upploppet. Gynnas av tempo på loppet. Till endast 8% är han ett givet streck på kupongen. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 10 Peakadilly har vunnit två av sina fyra starter i år. För två starter sedan plockar man ner LArsson med ett tungt sista varv. Senast fick man det dock inte att stämma och det blev galopp. Kapacitet för att utmana om segern här ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Mystic Mom
Lopp 8 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip