Lopp 8 - 2640m auto

1 Genta Oh Ja tränas av Björn Goop och gör ikväll en intressant årsdebut. När man väljer att gå ut över den längre distansen direkt vill jag tro att Genta Oh Ja är väl förberedd inför kvällens uppgift. Från innerspåret är hon garanterad en fin resa och vid segern 16/11 visade hon prov på fint kunnande. Carl Johan Jepson i vagnen ikväll är spännande och Genta Oh Ja är ett givet streck på kupongen.

4 Handle With Care är en av få i loppet som varit ute över 2640m tidigare vilket är en fördel. Sedan man började tävla barfota med henne för fyra starter sedan har detta sto lyft sig en hel del. Två segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna säger en del. Dock är hon inte helt att lita på. Ikväll har man ett bra utgångsläge bakom bilen och är den troliga ledaren av loppet om hon kliver iväg. Från ledningen är man sen hästen att slå.

Kantbollen i loppet är 12 Himalaya Sisu. I den senaste starten skrällde hon till seger, men prestationen och motståndet var bra vilket gör det märkligt att hon till synes är helt ospelad ikväll. Visst sätter utgångsläget ner chanserna en del men 1%!? Det är även frågetecken på distansen för flertalet konkurrenter och blir det inte trafikproblem längs vägen kommer Himalaya Sisu kunna fälla många över ett utslagsgivande upplopp. Skrällen i loppet för mig. När vi får 4,35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 7 Love Affair tidig. I den senaste starten låg hon på för mycket i ledningen och blev trött tillsut. Men färgmässigt duger hon gott här men samtidigt måste hon hålla sig lugnare än senast. Som favorit på V64 väljer jag att stå över då det inte finns något värde i henne.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Himalaya Sisu
Lopp 8 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 4,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip