Lopp 8 - 2640m auto

11 Mikkel H.R. gjorde årsdebut i den senaste starten och man genomförde det loppet på bästa sätt, man vann loppet efter att bestämt från ledningen i jämnt tempo. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut med bakspår, men med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och en bra prestation är att vänta. Ikväll blir det även första gången med Carl Johan jepson i vagnen. Förstahäst.

Skrällen är 12 Ies Elisabet. Detta är ett femårigt sto som inte startat sedan Januari har men den tjejen är troligtvis den som besitter bäst fart i loppet och ska därför tas på allvar. Hon har genom sin karriär startat på i tuff konkurrens och någon gång ska man få betalt för den hårdheten man införskaffat sig. Att det blir första gången med Magnus A Djuse i vagnen samt att man rycker skorna gör att jag räknar med att Ies Elisabet är väl förberedd inför kvällens start. Med de rätta ryggarna under slutrundan är man en given skräll I loppet. När vi även får 2,85 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Framhåller även skrällen 13 Au Gratin som har gjort flera bra lopp på slutet utan att få vinna. Detta är en sexåring som står på tur för seger, dessutom blir det amerikansk vagn till kvällens start vilket är intressant.

Vill även nämna att 1 Ready Trophy förstärks av Jorma Kontio i vagnen till dagens start. Detta är en stark och rejäl femåring som går hela vägen in i mål.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Ies Elisabet 
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip