Lopp 8 - 2640m auto.

2 Battle Jack gjorde i den senaste starten debut för sin tränare Oskar J Andersson, prestationen då var klart godkänd. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Kunnande finns hos denna femåring för att utmana om segern från ett bra utgångsläge. Förstahäst i min bok.

8 Showtimejackflower har tävlat på kontinuerligt på slutet och är van att möta tuffare motstånd än ikväll. Man har dock lottats till ett tufft utgångsläge, med spår åtta bakom bilen. Man är kvick iväg från start så jag räknar med att man testar vad som går från början för att hitta en så bra position från början som möjligt. Jag ser det heller inte som omöjligt att man sitter i ledningen efter en bit. Showtimejackflower klarar av den längre distansen bra och han ska ha en bra segerchans i loppet trots det tuffa utgångsläget.

Nämner även 12 Jareth Boko som såg formstark ut efter sin startgalopp i den senaste starten. Detta är en femåring som också är van att möta tufft motstånd. Till endast 8% är man klart streckvärd i min bok. Fasta marknaden erbjuder också 2,25 på att Jareth Boko placerar sig topp-3 I loppet. Det tycker jag är för högt och spelar.

För den som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Jareth Boko
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till med spelen
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip