Lopp 8 - 2140m volt

5 Breidabliks Kahlua är ett fyraårigt sto som gjort sju starter i livet och har aldrig slutat sämre än tvåa i mål. Idag har man ett lurigt läge med spår fem i volten men Breidabliks Kahlua är allround och går från samtliga positioner. Normalt står man bra i klassen och dessutom blir det barfota runt om ikväll, vilket är spännande. Faller den förändringen väl ut är hon ett givet segerbud i loppet.

3 Best In Show As gjorde årsdebut i den senaste starten och gjorde det bra. Detta är en fyraåring som är bättre än vad resultaten antyder och nu med lopp i kroppen bör formen även vara framflyttad en hel del. Från ett bra utgångsläge ikväll kommer man kunna få ett bra lopp och skulle men till och med hitta till ledningen hoppas jag man kör där, för den kapaciteten besitter Best In Show As. Givet streck på systemet till 7%.

Framhåller även skrällen 12 Julia Pellini, även om det låter bra på de två ovan nämnda så måste jag även betala för denna tjejen. Hon är härdad i betydligt tuffare sammanhang än vad hon ställs inför ikväll. Skulle det bra klaffa minsta lilla med positionerna längs vägen här så besitter Julia Pellini en avslutning som mycket väl kunna fälla samtliga. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Julia Pellini
Lopp 8 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip