Lopp 8 - 2140m auto

6 Grit Brodda är en spännande häst i loppet. Han stod senast för en mersmakande debut för Sandra Eriksson. Grit Brodda vann då enkelt från ledningen och nu med det loppet i kroppen lär vi kunna förvänta oss en minst lika bra prestation ikväll. Skulle hon dessutom öppna lika rappt ikväll ligger vägen öppen för ledningen på nytt och väl i den positionen trivs Grit Brodda bra. Spets och slut?

13 Mahatma Gee kommer med två raka segrar på kontot och har även han gjort det bra på slutet. Båda segrarna raden är tagna på rejält sätt från dödens och jag räknar med att Mauri Jaara som sitter i vagnen kommer vara offensiv på nytt ikväll. Men Mahatma Gee har samtidigt visat att han också kan avsluta rappt tillslut och i ett öppet lopp på förhand är han given på kupongen ikväll och när vi får 2,30 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

2 Peach gör ikväll en spännande debut för Robert Bergh, hästen visade stundtals upp härligt kunnande för Johan Untersteiner och och blir att räkna med direkt här ikväll från ett passande utgångsläge.

Nämner även 12 Roughenough Vice som ikväll gör en spännande debut på svensk mark. Han segrat i elva av sina 22 starter hemma i Finland och får Mats E Djuse upp i vagnen här vilket är spännande.

13 Mahatma Gee
Lopp 8 - Boden
Spel: Plats
Odds: 2,30
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip