Lopp 8 - 2140m Volt

13 Wild Love har tjänat fem gånger så mycket pengar som den som har tjänat näst mest i fältet och det är ingen tvekan om den regerande mästaren av Harper Hanovers har bäst meriter och högst kapacitet i fältet. Hon går ner rejält med klass till den här starten och även om hon ska ta in 40 meter över medeldistans och att formen är ett frågetecken tycker jag det är en självklarhet att hon ska rankas överst i det här sällskapet. 13% i skrivande stund. När vi får 2,30 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

12 Namanga Bo har framtiden framför sig om hon får vara skadefri och kommer tjäna fina pengar framöver. Hon har imponerat stort hittills vid två raka segrar sedan hon började tävla i Sverige och om infektionen i halsen inte har påverkat henne allt för mycket är det ett mycket tidigt motbud. Det är bra träningsrapporter inför det här och det låter som att man har god tro på sin häst.

1 Jeopardy borde ha goda möjligheter att ta hand om ledningen omgående. Hon orkade inte hålla undan från ledningen senast men gick 1.13.9 över distansen och gör hon om den insatsen kan det bli svårt att hinna ikapp henne. Hon har tjänat 277.000 kronor och tjänat klart minst pengar i loppet men hon är under utveckling och har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet.

13 Wild Love
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,30
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip