V75 körs denna veckan på Halmstadtravet som bjuder på fina lopp där Sprintermästaren och Stosprintern avgjordes under torsdagskvällen och nu är det dags för högklassiga tävlingar under lördagen. Denna veckas bästa spel finner jag i lopp 8 som körs som V75-4 där jag spelar plats på 14 Grumbazz Kini. Detta är en riktigt fin tävlingshäst som under fjolåret och i år haft en väldigt fin utveckling och ståtar just nu med sex raka segrar sedan han avslutat förra året med tre raka och inlett det här året med tre raka. I senaste starten så gjorde han debut för Flemming Jensen och han vann då rätt så enkelt från ledningen mot ett lite enklare sällskap och bör till den här starten gå framåt i form med det loppet i kroppen. Utgångsläget här är däremot sådär, men han körs av en duktig kusk i Malte Handfast som brukar lösa de flesta uppgifterna och om det bara klaffar lite här för Grumbazz Kini så tycker jag att han är en av de bättre i fältet och chansen till att han ska spurta in till en placering bland de tre främsta måste vara god. 


Motstånd saknas givetvis inte när det är V75 och den som är värst emot i det här loppet är 7 Hardcore D.K. som efter ett mellanår ifjol kommit igång klart bättre i år då han på elva starter tagit tre segrar och tre andraplatser och i senaste starten så imponerade han stort när han på V75 vann väldigt enkelt från ledningen. Här startar han från ett utgångsläge lite längre ut bakom startbilen än senast men även den här gången så tycker jag att spetschansen borde vara bra för Hardcore D.K. och väl från täten så leder han det här loppet länge. 


Ytterligare en häst värd att nämna där bakom är 1 Gustav Simoni som är en flyfotad tysk som i år på sju starter tagit fyra segrar och två andraplatser. I senaste starten var han ute på V75 i samma lopp som Hardcore D.K. vann och efter att ha startat från ett hopplöst utgångsläge över kort distans så gjorde han det ändå bra som femma och avslutade då bra ute i spåren och sista 800 meterna gick 1.09.4. Här startar han från ett klart bättre utgångsläge och med hjälp av sin startsnabbhet så kommer Gustav Simoni att få en fin resa i den främre träffen och ska med lite tur under loppets gång räknas med chans här. 
14 Grumbazz Kini

Spel: Plats (1-3)

Odds: 2.00

Bolag: bet365Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip