Lopp 8 - 2640m Volt

10 Gogobet Sisu blir min första spik på V86 men jag har hittat ett annat intressant singelspel. Jag tycker att 10 Gogobet Sisu står för klassen i gänget här även om han kanske inte alltid löper upp till sina höga kapacitet fullt. Han kommer från en bra insats även om han mer eller mindre var skyldig att vinna det loppet med tanke på motståndet. Jag tycker att motståndet ser klart överkomligt ut den här gången också och jag tror helt enkelt att han styrka blir avgörande över den långa distansen.

14 Huddlestone håller bra form för dagen och han vann från ledningen över aktuell distans senast på 1.14.5. Nu är det andra förutsättningar när han startar i den bakre volten men från ett springspår borde han komma iväg bra från start och med rätt draghjälp under vägen slår han de flesta till slut. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Cab Hornline tog med sig sina fina montéform till ett sulkylopp senast och vann i överlägsen stil. Det är tuffare emot nu men han har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och är inte alls borta här.

2 Dulche De Leche hakade på okej som trea bakom Gogobet Sisu senast och står tjugo meter bättre till den här gången. Han kan öppna fort från start och är loppets troliga ledare och skulle det strula för hästarna på tillägg är det ingen omöjlighet att han kan rinna undan.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

14 Huddlestone
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip