Lopp 8 - 2140m volt

13 Tangen Tone är en sexåring som visat upp bra kunnande och mycket talang. Utvecklingen pekar uppåt och även om 40m inte är det enklaste att plocka in så rankas hon etta. Senast visade hon upp sin inställning när hon trots ett slutvarv ute i spåren höll bra hela vägen som tvåa. Tangen Tone tål att göra jobb på egen hand och strular det inte allt för mycket längs vägen ikväll kommer hon bli svår att stå emot den sista biten.

7 Asakstjerne har ett snävt spår i volten men hon kommer med bra form. För två starter sedan slog hon bland annat min tipsetta precis på linjen och kommer hon bara iväg okej från start är hon ett givet motbud.

På start lyfter jag fram 2 Anna Maserati. Hon är min troliga ledare i loppet och väl i den positionen har hon visat sig trivas bra tidigare. Trots att hon står hårt inne i loppet har Anna Maserati visat upp fart som räcker långt och tillsammans med Erlend Rennesvik kan ekipaget leda detta runt om. När vi då får 1,95 på att Anna Maserati ska placerar sig topp-3 i loppet så är spelet givet.

2 Anna Maserati
Lopp 8 - Bjerke
Spel: Plats
Odds: 1,95

This is the stats tab
This is the post tip