Lopp 8 - 2140m volt

2 Chantal Jet är ett fyraårigt sto som tufft motstånd i stort sett varje start. För två starter sedan såg hon mersmakande ut i rygg på vinnaren Crak Di Girifalco och i den senaste starten visade Chantal Jet att hon tål att göra en hel del jobb själv när hon gjorde det klart bra från utvändigt om ledaren. Chantal Jet är min spetsfavorit och väl i den positionen kommer hon kunna bita ifrån sig bra. Stefan P Persson är optimistisk inför dagens start och detta blir mitt förstastreck i loppet. När vi även får 2 35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Framhåller även 5 Nikita Vrijthout som kommer med bra form och har stått för två vass avslutnignar på slutet. Skulle Rikard N Skoglund hitta den rätta resan för henne idag kommer hennes avslutnign bli tuff att stpå emot för många.

8 Dream Of MoneyD.E. har nu fått två lopp i kroppen efter vila. Hon satt fast med gott om krafter sparade i den senaste starten och toppformen är i antågande. Utgångsläget är såklart inte det bästa men skulle bara Hans Crebas som både tränar och kör komma till i loppet då finns både kunnande och kapacitet i hästen för att vinna.

Nämner även 15 Florist som satt fast med allt sparat i den senaste starten. Trots dubbla tillägg idag ska hon inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Chantal Jet
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip