Lopp 8 - 2140m auto

2 Heartbeat Thunder är stallkamrat med 8 Kingslayer Pellini och från stallet meddelar man att dessa två ska ha jämbördiga chanser i loppet. Ser man sen till spelprocent och utgångslägen så blir det tydligt vem av dessa som ska rankas först. Heartbeat Thunder imponerade senast vid sin seger. Då var det barfota runt om och så blir det även idag. Han kan öppna okej och från ett passande utgångsläge är Heartbeat Thunder garanterad ett bra lopp och han tippas också etta. När vi får 3,00 på att man vinner loppet så spelar jag även vinnare.

8 Kingslayer Pellini har visat sig trivas bra på Umåker, han kommer närmast från två raka segrar på just Umåker och han har stått för bra prestationer båda gångerna. Kingslayer Pellini är allround i loppen men han har idag fått ett tufft utgångsläge. Det behöver klaffa lite med positionerna inledningsvis men skulle det lösa sig för fyraåringen så har han visat upp både fart och kunnande som räcker för att sätta nosen först ytterligare en gång på Umåker.

4 Olly Håleryd ska idag gå barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Addera sen intrycket som tvåa senast, det var bländande. En häst med bra grundkapacitet som kommer med toppform samt att det väntas intressanta förändringar måste tas på allvar.

Skrällen är 7 Money Smile som senast satt fast med allt sparat i tuff konkurrens på Solvalla. Han står perfekt inne i dagens lopp och det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Till låg procent är detta skrällen i loppet.

2 Heartbeat Thunder
Lopp 8 - Umåker
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bilag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip