Lopp 8 - 2140m Auto

5 Bentley Gar har vunnit 6/7 lopp på svensk mark och den gången hon fick se sig besegrad var efter en galopp som tvåa bakom vinstmaskinen Margareta Tooma. Det är helt rätt favorit i loppet och om Bentley Gar får köra fram och överta ledningen är det game over för övriga. Hon kan dock inte spetsa av egen kraft och även om det är bra chans att vinna även den tunga vägen försöker jag ändå fälla henne i en omgång med flera starka favoriter.

4 Global Collection presenterades i ett väldigt fint skick efter ett litet uppehåll senast och vann på en bra tid över lång distans. Hon är Snabbare än favoriten från start och jag är inne på att Mats E Djuse är först fram till ledningen. Jag hoppas att man vill prova i den positionen och då kanske man kan hota favoriten.

3 Invidia vann efter grovjobb senast om än i ett lite enklare gäng. Det är en häst under utveckling och om favoriten får göra lite jobb under vägen, är hon inte alls borta här. När vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Invidia
Lopp 8 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365
This is the stats tab
This is the post tip