Lopp 8 - 2140m auto

3 Look Håleryd är jämn och säker i sina prestationer och att det ikväll är anmält både barfota runt om och amerikansk vegan gör att man är på tårna. Fem av Look Håleryd sju segrar är tagna barfota och lyckas Stefan Persson få fart på honom från start är jag inne på att man hittar till ledningen och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

6 Emilion var helt överlägsen för två starter sedan, då imponerade Wolfgang Nimczyks sjuåring. Men senast fick Emilion en tuff lopp på V75 och kunde aldrig riktigt blanda sig i segerstriden vilket inte är något man ska lasta Emilion för. Ikväll är det endast sju startande ekipage vilket gynnar Emilion som kommer få ett bra lopp oavsett hur Robbin Bot väljer att lägga upp taktiken. Emilion är vass på speed och kommer bli tuff att stå emot tillslut.

5 Romero har visat fin utveckling under vintern och har tre segrar på de fyra senaste starterna. Ikväll är det anmält barfota runt om vilket känns spännande. Men som favorit på V64 ikväll när det finns klart dugligt motstånd gör att jag rankar ner honom något.

Nämner även 7 Namanga Bo som i den senaste starten var favoritspelad mot bland annat Gustavsson Be och TomNJerry Diamant vilket säger en hel del. Namanga Bo fick tillslut nöja sig med en fjärdeplats den dagen efter att man fått ge sig från ledningen. Ikväll väntar ett annat upplägg och kanske kan Namanga Bo smyga lite mer under radarn ikväll och plocka samtliga tillslut istället? Hamnar dock utanför mitt system på grund av kostnads tekniska skäl.

3 Look Håleryd
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip