Lopp 8 - 2140m volt

3 Zante Grif besitter bra kunnande i grunden och kommer med en bra prestation i den senaste starten trots att hon fick ett tufft lopp. Han backades bak med 1200m kvar till mål men gick därefter på i spåren och brottade ner samtliga konkurrenter förutom segraren Margareta Tooma. Idag är utgångsläget bättre för Zante Grif som visade för tre starter sedan att hon kliver iväg bra från bricka tre. Från en bra position idag är hon mitt givna första streck i loppet. När vi även får 4,35 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

13 Hevin Boko är ett tufft sto som i den senaste starten såg ut som en vinnare in på upploppet, men favoriten Diana Zet kom tillbaka och slog av henne strax före mål. Men gången före imponerade hon när hon tuggade ner Mellby Free från dödens. Idag är det många att runda men skulle det inte strula för mycket längs vägen kommer hon bli tuff att stå emot under slutvarvet.

Nämner även 1 Miss Silver som idag fått ett spännande utgångsläge. Från bricka ett finns det goda chanser på att hålla upp ledningen från start och när dessutom denna sexåring gjort sina bästa prestationer längst fram så är jag inne på att Gustav Johansson kommer hålla nosen först i loppet så länge det går i detta ungdomslopp. Hon besegrade både Kali Smart och Gina Mearas från tät för två starter sedan under Hugo Åbergs-kvällen.

14 Unique Juni är härdad i tuffa lopp och kan idag ta rygg på Hevin Boko under slutvarvet och låta sig få draghjälp. Väl över upploppet kan hon avsluta vasst.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Zante Grif
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Vinnare
Odds: 4,35
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip