Lopp 8 - 2140m volt

1 Hauk Viktor gjorde årsdebut i den senaste starten och kördes då offensivt till ledningen efter 600m från tillägg, och vann sen loppet enkelt. Detta är en fyraåring som har tre segrar på de fyra senaste starterna, vilket säger en del. Till dagens start har man dessutom lopp i kroppen och är den troliga ledaren av loppet. Från ledning är man hästen att slå för övriga.

Vill även lyfta fram skrällen 4 Faks Odin N.O. tidigt. I den senaste starten gjorde man årsdebut och mötte Hauk Viktor, Faks Odin N.O. galopperade tre gånger under loppet och gick i tredjespår utan rygg under slutrundan och höll trots detta bra till tredjeplatsen. Prestationen i sig var imponerande. Nu har men ett lopp i kroppen och skulle man trava felfritt hela vägen idag kommer man ge storfavoriten en rejäl match. Vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 i loppet, ett spel jag testar.

11 Järvsö Ola tränas av skickliga Jan-Olov Persson och visade prov på fina fartresurser under fjolåret. Här gör man årsdebut men om man väljer att gardera loppet som jag gör ska man inte nonchaleras till endast 7%.

4 Faks Odin N.O.
Lopp 8 - Östersund
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip