Lopp 8 - 1640m Auto

3 Amalencius B.B ser ut att bli stor favorit i det här loppet och skulle han komma till ledningen tidigt är det förmodligen ingen som kan besegra ekipaget. Någon ledning är dock långt ifrån givet och jag tror att det kan bli lite grovjobb nu. Kort distans tror jag inte heller är någon fördel och jag vill åtminstone plocka med ett par hästar till på kupongen.

4 Flash Gordon Sisu är numera i regi Tom Horpestad och han presenterade hästen i ett fint skick senast när han debuterade för stallet. Det var ett liknande läge över kort distans och Flash Gordon Sisu vann i ohotad stil från ledningen. Nu får vi 3,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet, vilket är spelvärt i min bok.

Karriärens två segrar har kommit över den korta häcken och med spetsläge även den här gången lär Tom Horpestad ladda iväg från början för att försöka leda det här loppet från start till mål. Sitter Flash Gordon Sisu i ledningen är jag inte övertygad om att favoriten slår denne utvändigt.

12 Perpetuate var en snackis senast när han trendade rejält på spelen och blev favoritspelad till slut. Hästen gjorde bort sig med galopp omgående men såg väldigt fin ut bakom hästar därefter. Näst senast satt han fast med allt sparat och det är en häst som har visat snabba fartresurser, och trots ett knepigt läge ska han inte nonchaleras. Skräll.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Flash Gordon Sisu
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip