Lopp 8 - 2140m auto

Ett fint lopp inleder Dagens Dubbel. 5 Chiru visade under 2021 att han tillhör kulltoppen och bland annat var han spelad till 9,70 på toton i Derbyt förra året. Det var också senast Chiru tävlade och att det nu är comback efter långt uppehåll för såklart formen svårbedömd. Men från stallet meddelar man att allt känns vä inför kvällens start och att man räknar med normal prestation direkt. Chiru är även snabb från start och har aldrig förlorat när gått i spets. Väl i ledningen ikväll ska segerchansen vara hög.

1 Global Badman kommer tvärtemot 5 Chiru med bevisad form till kvällens start. Även Global Badman kan kliva iväg den första biten och är således garanterad ett bra lopp ikväll. Uppenbarar sig bara luckan tilllsut kommer det gå snabbt den sista biten för Global Badman som inte ska nonchaleras.

Skrällen är 4 Masteraemon som senast var ute mot mycket bra hästar och avslutade okej bakom Mister Hercules och Bepi Bi. Han radar visserligen inte upp segrarna men skulle Masteraemon få de rätt ryggarna ikväll är han spännande till 9%. När vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Masteraemon
Lopp o - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip