Lopp 8 - 1609m auto

4 Milla Maxim kommer från en seger över kvällens aktuella distans i bagaget. Då blåste hon till ledningen direkt och gick sen undan på till synes lätta ben. Spåret ikväll blev perfekt och kommer Milla Maxim till ledningen återigen har hon god chans att leda hela vägen. Tränaren meddelar att han gärna ser hästen i ledningen. Förstahäst för mig. När vi erbjuds 1,90 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

2 Garrido höll är en rejäl fyraåring som i den senaste starten gjorde det bra från dödens och har nu fått två lopp i kroppen efter vintervila. Han tål att göra en hel del själv i loppen. Distansen är kanske i det kortaste laget, men detta är en häst som kommer gå hela vägen in i mål och från bra utgångsläge.

Nämner även 7 Star Act som verkligen fått fart på grejerna efter sitt tränarskifte inför årets säsong. Han har hos Lars Magne Søviks hittat nya växlar och på fyra stater har han tagit två segrar och två tredjeplatser. I den senaste starten fick han bestämma farten och klockan stannade på 18,0 första varvet och han borde kanske vunnit loppet för att få godkänt. Stallet meddelade efteråt att hästen låg på för mycket med det helstängda huvudlaget den gången och därför byter man till ett öppet- eller halvstängt huvudlag tills ikväll. Star Act är kvick iväg från start och trots spår en bit ut ska det vara bra chans på att komma till ledningen. Väl i den positionen är han hästen att slå för övriga.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Milla Maxim
Lopp 8 - Bjerke
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag : bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip