Lördagens bästa spel finner jag i V75-4 som körs som lopp 8 där jag spelar vinnare på 4 Rams Bror. Detta är ett riktigt fint kallblod som visar bra form för dagen och har i år på sex starter tagit fem pallplaceringar varav två stycken segrar. I senaste starten på Gävletravet i mitten av maj så var han duktig som tvåa på V75 och visade då att han duger bra i dessa sammanhang. Uppgiften den här gången tycker jag ser väldigt tilltalande ut då han står med ett utgångsläge som bör innebära tidig ledning samtidigt som det är en passande kort distans och med kusken Erik Adielsson bakom sig som både är en vass startkusk samt att han är en bra tempobedömare så ska det mycket till för att de värsta konkurrenterna ska kunna nå Rams Bror här som är ett bra spel. 


Det saknas givetvis inte motstånd och den som är värst emot är 12 Ulvsåsen som efter ett längre uppehåll från tävlingsbanan sett väldigt bra ut i två raka segrar i år. I comebacken samt årsdebuten näst senast så kördes han offensivt fram utvändigt ledaren med varvet kvar till mål och var sedan bara bäst vilket han även var i senaste starten då han från ledningen hade full koll på loppet hela vägen in i mål. Uppgiften den här gången är dock lite lurig för åttaåringen som har lottats till ett bakspår på 20 meters tillägg och det kommer att krävas lite tur här för Ulvsåsen och om han just har det så duger han givetvis långt även denna gång och är det främsta motbudet. 


Ytterligare en häst värd att nämna är den norska gästen 11 Rofstad Odin som varit bra i år då han på fem starter tagit fyra pallplaceringar varav två stycken segrar. I senaste starten hemma i Norge så fick han en invändig resa från början men hittade ut i ett andraspår 800 meter före mål och efter att ha gått på i tredjespår kort därefter så kom han fram utvändigt ledaren kort därefter och sedan höll han farten bra hela vägen in i mål. Här har han lottats till ett fint startspår och kommer nog kunna kliva iväg bra från start och sitta fint på det trots att han startar med 20 meters tillägg och med en fin resa här så ska Rofstad Odin kunna blanda sig i platsstriden. 4 Rams Bror 

Spel: Vinnare

Odds: 3.75

Bolag: bet365Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip